Hem Nyheter Service Priser Senguide Racketguide Team Mantis Butik Om Mantis Om oss Kontakt

Vi håller öppet, även då andra har stängt!

  Hemleverans

  Stringing on wheels

  Våra tjänster

  Affärsidé

   

  247 Racketservice har som affärside att tillhandahålla en betydande högre servicenivå än våra konkurrenter när det gäller möjligheten att få sitt racket strängat.  Detta marknadsförs med devisen Vi håller öppet, även då andra har stängt!

   

  Konkret innebär det att våra kunder när som helst kan kontakta oss för att få sitt racket strängat, tidig morgon, sen kväll, vardag som helg inkl. storhelger. Har du riktigt bråttom så kan du få ditt racket strängat inom 1 timma. Vi försöker efter bästa förmåga att anpassa oss efter kundens behov.

  Racketsträngning

   

  Vi strängar racketar på en strängningsmaskin från Babolat, en modern maskin med 6 fästen för att hålla racketen stadigt på plats under  jobbet och därmed minimera risken för skador på ramen. Maskinen har också möjlighet att välja s.k. "pre strech". Vår kundkrets består av såväl motions- som elitspelare. 

   

  Vikt och balansering

   

  Vi hjälper dig med att öka vikten och eller ändra balansen på ditt racket. Vi använder en tejp som tidigare kallades för "blytejp" men materialet är numera inte bly. Genom att placera mindre bitar av tejpen på strategiskt utvalda ställen på ramen så kan man förändra balansen till ett mer fram- eller baktungt racket, eller bara öka vikten utan att förändra balansen. Man kan också använda silicon som appliceras i  handtaget. Läs i vår racketguide om vikt och balans mm.

  Senor

   

  Vi har ett brett utbud av  olika mono- och multifilamentsenor ifrån Mantis, men strängar givetvis med andra märken efter dina önskemål. Har du egna senor så går det givetvis också bra!

   

  Har du svårt att veta vilken sena som passar dig? Läs gärna i så fall vår senguide. Du är också välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

  Sponsring med Team Mantis

   

  Genom vårt nära samarbete med Mantis Sport Ltd i UK så har vi möjlighet att erbjuda olika former av sponsring av tennisspelare och tränare. 

   

  Sedan starten 2013 har vi i Sverige sponsrat ett flertal tränare och spelare. Bland andra flerfaldig Wimbledonmästaren – Paralympisk guld- och silvermedaljör – och flerfaldig Svensk mästaren Stefan Olsson, Markus Eriksson som representerat det svenska Davis Cuplaget och därutöver ett antal duktiga seniorer, juniorer och tränare på olika nivåer.

  Fler möjligheter att lämna in racketar

   

  Vi vill nu göra det ännu enklare för våra kunder att få sina racketar strängade genom att kunna lämna in och hämta ut sina racketar i två nya butiker. Det är på Eva B's Blommor i Haninge Centrum och Port 73 i Haninge som vi nu har glädjen att kunna erbjuda denna extraservice.

   

  Du går bara in i butiken och lämnar in racketen till tjejerna så ställer de undan dem. Därefter hämtas de upp av TJ Transport som vi anlitar för transporterna. Dagen efter kan du sedan hämta ut ditt nysträngade racket i någon av butikerna, och det kostar dig givetvis inget extra! 

   

  För tider och annan viktig information läs mer genom att trycka på knappen nedan!

  Stringing on wheels

   

  247 Racketservice erbjuder nu möjligheten till upphämtning och eller hemleverans av racketar!

   

  Har du svårt att få vardagspusslet att gå ihop eller Gud förbjude, missat att stränga om racketen till matchen i morgon? I så fall kan vi hjälpa dig genom att hämta, stränga och leverera racket till dig där du finns.

  Grepplindor

   

  Vi har över- och grundlidor för olika behov. Den mest populära överlindan är Mantis performa Tac. En tunn  linda som erbjuder en riktigt skön känsla med god hållbarhet. 

   

  Självklart hjälper vi dig att sätta på nya grepplindor om det behövs, och du betalar endast för lindan, jobbet ingår som en del av vår service.