Hem Nyheter Service Priser Senguide Racketguide Team Mantis Butik Om Mantis Om oss Kontakt

Vi håller öppet, även då andra har stängt!

  Hemleverans

  Stringing on wheels

  Team Mantis

  OLIKA TYPER AV AVTAL

   

  Vårt sponsorsystem är baserat på ett rabattsystem där den högst rankade spelaren som vi bedömer 

  kan leverera mest mervärde för Mantis, kan få den högsta rabatten 100%, d.v.s. att han eller hon betalar 0 kr för sina produkter. Exempel på sådana spelare var Stefan Olsson, Ervin Eleskovic och Mackan Eriksson. Idag skulle det exempelvis kunna vara Micke Ymer och Rebecca Peterson. Därefter kommer övriga spelare i en fallande skala i vårt rabattsystem. 

   

  När det gäller tränare så avgörs typen av sponsring framför allt av hur många timmar du står på banan,  vilken typ av elever du har och om du har möjlighet att kunna sälja våra produkter till dina elever. Du kanske är en tränare som tävlar själv och då kan det tas med som en faktor i bedömningen av vilken typ av sponsorkontrakt som kan bli aktuellt.

   

  Alla är välkomna att söka till Team Mantis. Så varför inte skicka in din ansökan redan idag!

   

  Genom att klicka på knappen nedan så får du fylla i ett formulär som skickas till vår e-post. Därefter kontaktar vi dig.

   

  Tänk på att om du är under 18 år så måste du involvera någon av dina vårdnadshavare (föräldrar).

   

  SPONSRING med TEAM MANTIS

   

  Som ett led i marknadsföringen av Mantis på den svenska marknaden så kan 247 Racketervice  erbjuda möjligheten för tennisspelare och tränare på alla nivåer att kunna bli en del av Team Mantis. 

   

  Genom att vara en del av Team Mantis så agerar du också som ambassadör för Mantis, vilket betyder att du på olika sätt hjälper oss att bygga varumärket starkare. Grunderna för att vara en del av Team Mantis är bland annat att du ska:

   

  • agera som en god ambassadör

  • uppträda sportsligt på och utanför banan

  • låta dina elever, klubbkamrater eller andra provpspela dina racketar

   

  Svårare än så är det inte att bli en del av Team Mantis!

  VARFÖR DU SKA BLI EN DEL AV TEAM MANTIS

   

  Sedan starten så har vi i Sverige sponsrat spelare som  bland andra flerfaldig Wimbledonmästaren – Paralympisk guld- och silvermedaljör – och flerfaldig Svensk mästaren Stefan Olsson, Markus Eriksson som representerat det svenska Davis Cuplaget och därutöver ett flertal duktiga seniorer, juniorer och tränare på alla nivåer. Den senaste i raden att ansluta till Team Mantis är den superduktiga Max Grahn från Bofors TK.

   

  I förhållandet produkt, kvalitet och pris vågar vi sticka ut hakan och påstå att Mantis produktsortiment är bland de bästa du kan hitta på marknaden. Våra racketar, senor, bollar och grepplindor etc. håller den absolut högsta kvalitén på marknaden och är därför fullt jämförbara med de etablerade märkena som Wilson, Babolat och Head med fler. Resten är endast en fråga om tycke och smak.

   

  Mantis erbjuder högkvalitativa produkter till ett pris som generellt är ca 15% under konkurrenternas, och den ekonomiska aspekten är inte att underskatta som tennisspelare, i alla fall om man frågar föräldrarna som oftast är de som betalar.

  VÄXA MED TEAM MANTIS

   

  Genom att Mantis racketsortiment spänner från barnracketar på 19" till upp till proffsracketar på 315 gr så finns möjligheten för en sponsrad spelare att kunna växa med Mantis igenom sin karriär.  Mantis tennisracketar erbjuder också möjligheten att byta greppstorlek på vissa modeller, vilket innebär att en spelare som trivs väldigt bra med sin modell, inte behöver byta racket när greppet blivit för litet, utan kan byta till ett större grepp istället. På så sätt kan man också hålla kostnaderna nere, alternativt lägga pengarna på några extra träningstimmar.

  Vi har ett brett produktsortiment för både spelare och tränare